Schade is groot bij Katja Retsin na val van het podium: "Zit nu in een rolstoel"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Katja Retsin is dinsdag van het podium gevallen. Het incident gebeurde tijdens een repetitie voor de belevingsproductie 'The Great Gatsby'. Daarin speelt ze de hoofdrol.

In Het Laatste Nieuws legt Katja Retsin uit wat er gebeurd is. "Het podium stopte, maar ik liep gewoon verder en donderde een meter naar beneden. Met als gevolg dat mijn linkervoet gebroken is en in het gips zit. En mijn elleboog ook, door een barst."

Het gevolg is dat Katja niet op krukken kan rondlopen. Ze zit nu noodgedwongen in een rolstoel. "Vervelend, want nu moet iemand me altijd rondrijden of mijn eten snijden. Mijn jongste dochter Milla (9) helpt me zelfs met aankleden. De omgekeerde wereld dus."

En de première van 'The Great Gatsby' komt dichter en dichter. Die is er al op 21 maart. "Al moet ik de danspasjes nog even aan mij laten voorbijgaan. Ach, ik hoop dat ik snel weer de oude ben. Voorlopig blijft het afwachten of ik zal kunnen meespelen. Alles hangt af van hoe snel die breuk geneest. Desnoods sta ik met een loopgips op het podium", besluit Katja Retsin.