Margriet Hermans in tranen na prachtig cadeau van haar dochter Celien

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Celien Deloof bracht vorig jaar een eigen single uit. Het nummer wordt ook regelmatig gedraaid op de radio.

Celien Deloof heeft ook een nieuw album uit. Daar staan ook twee duetten op met haar moeder Margriet Hermans. “Ik ben heel trots op mijn eerste muzikale baby. De mensen die het al gehoord hebben zijn ook heel lovend, dus dat is fijn. Ik heb er met tal van mensen ontzettend hard aan gewerkt. Ik bracht ‘Ritme in mj’ in eigen beheer uit, en daar ben ik best trots op”, merkt Celien op in Dag Allemaal. 

“Ook op het feit dat de single vaak gedraaid wordt op de radio, trouwens. Mama en ik treden geregeld samen op en zijn dan ook goed op elkaar afgestemd. Ik merkte wel dat mama het heel emotioneel vond. Eén van onze nummers is ‘Voor ’t leven voor elkaar’, dat ik ooit voor Moederdag geschreven heb. Ik zei: ‘Mama, ik heb geen cadeautje bij me, maar ik heb wel een liedje gemaakt.’ Dat was in het Engels, maar voor mijn album hebben we een Nederlandstalige versie gemaakt.”

Het was voor Celien speciaal om samen met haar moeder in de opnamestudio te staan. “Goed dat ik de tekst en de muziek een paar weken op voorhand al had doorgestuurd, zodat mama er al wat aan kon wennen. Anders zou de brok in haar keel te groot geweest zjn om te kunnen zingen, denk ik.”