Gewoonweg indrukwekkend: Koen Wauters en Valerie Debooser zetten hun gigantische woning te koop

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Luxevastgoed.be
Koen Wauters en Valerie Debooser verhuisden afgelopen zomer samen met hun kinderen Zita en Nono naar de rand van Gent. Ze hebben nu hun huis in het Antwerpse Heffen te koop gezet.

Koen Wauters woonde met zijn gezin vijftien jaar lang in de buurt van Mechelen. Afgelopen zomer besloten ze om terug te keren naar de roots van Valerie. De woning waar Koen en Valerie in woonden, staat nu ook te koop. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Het gaat volgens de immosite over een exclusieve en unieke landwoning, met een perceel van 32.003 m², vijf slaapkamers en evenveel badkamers. 'Een wandeling door de tuin leidt u langs de architecturaal aangelegde bloemperken, zomerterassen, zithoeken en vijvers. De prachtige natuur en oude bomen omringen het landhuis en zijn te bewonderen van uit alle vertrekken', staat er te lezen.
(lees verder onder de foto's)Prijs
'Dit landgoed is ideaal gelegen in de deelgemeente Heffen bij Mechelen. Het is er een oase van rust en privacy, en toch is het slechts 7 km van de stad Mechelen verwijderd. Het domein is 5 minuten verwijderd van de E 19 en A12, dus centraal tussen Antwerpen en Brussel.'

'Het landgoed heeft alle luxe en comfort, en is uitermate geschikt om met het gezin in een veilige privé sfeer van de natuur en het leven te genieten. Vijf luxueuze slaapkamers en evenveel badkamers voorzien van alle accommodaties, zorgen voor het nodige comfort en privacy van elke bewoner.' 

'Ook voor gasten en het organiseren feesten is dit domein uitermate geschikt. Een oprijlaan langs de oude dreef zorgt voor een imposant entree. Alle voertuigen kunnen binnen het domein parkeren, en er zijn geen buren of omwonende die hiervan hinder kunnen ervaren', staat er nog te lezen op de webstie.

Over de prijs is niets geweten. Die is op aanvraag te verkrijgen. Al zal je wel over een behoorlijk spaarpotje moeten beschikken om dit huis te kopen.