Isabelle A: “Of Zita een factuur heeft opgestuurd, dat moet ik eens navragen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Instagram
Isabelle A heeft met ‘Nooit meer alleen’ een duet met Koen Wauters opgenomen. Bij het nummer hoort een videoclip die werd gemaakt door Koens tienerdochter Zita.

“Toen ik het liedje Nooit meer alleen voor het eerst beluisterde, hoorde ik meteen Koens stem in de tweede strofe. En dat heb ik hem onomwonden gezegd toen ik hem aan de lijn kreeg. Zelf was Koen ook meteen enthousiast en enkele dagen later zaten we in de studio. Ik vind onze stemmen echt mooi samen passen”, legt Isabelle A uit in TV-Story.

“Ik heb Koen nog geïnterviewd voor TV Tam-Tam, vlak na zijn eerste optreden op Marktrock. Ik durfde amper tegen hem te praten, zo verlegen was ik. En natuurlijk liepen we elkaar in de loop der jaren meermaals tegen het lijf.” 

“Zo namen we ooit een duet op voor Kom op tegen Kanker. Maar pas bij Liefde voor Muziek hebben we elkaar écht beter leren kennen. Het is zelfs dankzij hem en Bart Peeters dat ik opnieuw een plaat heb gemaakt. Eigenlijk was dat nooit de bedoeling, maar hun enthousiasme over mijn nummers werkte zo aanstekelijk…”

Videoclip
Zita, de dochter van Koen, maakte de beelden voor de videoclip van het duet. “En dat gebeurde allemaal erg spontaan. Koen en ik zaten samen in de studio, en ik zei dat het spijtig was dat we daar geen beelden van hadden”, gaat Isabelle verder. 

“Waarop Zita, die toevallig mee was met haar papa, voorstelde om wat te filmen met de camera op haar smartphone. Ze heet dat echt supertof gedaan, en heeft er ook echt veel talent voor. Of Zita achteraf een factuur heeft opgestuurd, weet ik niet. Dat moet ik eens aan mijn platenmaatschappij vragen”, lacht Isabelle nog.