Jeroen Van Dyck trekt zijn conclusie: “Het is de grootste les die ik geleerd heb uit mijn scheiding met Nathalie Meskens”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Acteur Jeroen Van Dyck heeft in zijn leven al wel wat tegenslagen gekend. Hij zag na tien jaar een einde komen aan zijn huwelijk met Nathalie Meskens en het Thaïs restaurant dat ze samen uitbaatte, ging failliet.

Het is een periode in zijn leven die Jeroen Van Dyck aan het denken heeft gezet. “De grootste les die ik geleerd heb, is om dichtbij mezelf te blijven”, vertelt Jeroen in TV-Story. “Goed beseffen wat ik wil en wie ben ik als partner.”

“Ik kan daar heel boos en geïrriteerd over zijn, maar ik ben niet rancuneus. En ik besef dat ik ook niet perfect ben. Daarnaast helpt humor me ook met tegenslagen omgaan.”

“Je moet de tegenslagen aanvaarden, anders ben je je hele leven ongelukkig. Ik heb ook geleerd uit het faillissement van mijn zaak. In een paniekreactie zag ik geen andere mogelijk dan te sluiten. Ik zag totaal geen uitweg, terwijl er meestal wel een is. Vandaag zou ik het rustiger aanpakken en me laten informeren. En ik haal ook veel kracht uit het feit dat mijn ander restaurant Yam Thai wel goed draait.