VTM

Yanni Bourguignon wil dit al verklappen over de seizoensfinale van Familie

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Yanni Bourguignon (21) kan je elke dat aan het werk zien in Familie. Einde juni is er de seizoensfinale.

Afgelopen zomer verhuisde Familie naar Lint. Voor Yanni Bourguignon was dat fijn nieuws. “Vroeger moest ik een uur rijden naar de set van ‘Familie’, nu twintig minuten’, zegt Yann in TV-Familie. “Ik kan zelfs de fiets nemen. Net zoals naar mijn avondschool in Berchem waar ik een cursus boekhouden volg. Kortom: ik spaar veel tijd uit.”

Yanni wil ook al iets verklappen over de seizoensfinale van Familie. Hij zal er niet veel in opduiken. “Mijn personage Cedric heeft maar een klein deel in die seizoensfinale. We zijn intussen ook al begonnen aan de opnames voor volgend seizoen.”

Dat Yanni weinig te zien is in de seizoensfinale is wel verrassend, aangezien Marie, rol gespeeld door Lien Van de Kelder, zwanger is van hem. “Voortdurend krijg ik de vraag: ‘Hoe is het met Marie?’’, aldus Yanni. “Of mensen willen weten of ik zelf ook al klaar ben voor het vaderschap.” 

“Maar daar vind ik me nog te jong voor. Een kind brengt zoveel verantwoordelijkheid mee. En ik ben nog maar net aan mijn volwassen leven begonnen. Laat ons zeggen dat mij zo’n ‘ongelukje’ niet zou overkomen. Ik ben een stuk voorzichtiger dan Cédric."