Voetballer Kevin De Bruyne in tranen: “Mijn vrouw zag meteen dat er iets aan de hand was”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kevin De Bruyne heeft een openhartig interview gegeven aan de website The Players ‘ Tribune. De 27-jarige Rode Duivel vertelt hoe hij aan het huilen ging na een nieuwe tegenslag.

Kevin De Bruyne belde zijn vrouw Michéle Lacroix via Facetime. “De dag voordien was ons tweede zoontje geboren. Ze was net terug van het ziekenhuis”, citeert TV- Familie de voetballer. 

“Ik moest haar vertellen over mijn nieuwe blessure. Ze zag meteen dat iets aan de hand was.  ‘Ben je aan het wenen?’ vroeg ze. ‘Ik heb slecht nieuws’, zei ik. ‘Het is weer die knie. Ik moet een tijdje met een brace lopen, dus ik denk dat je een poos voor drie kleine kindjes zal moeten zorgen. Waarna ik in tranen uitbarstte.”

“Was het nu door onze zoon die pas geboren was, of door het feit dat ik weer enkele matchen zou missen, of beide... Mijn vrouw kon het niet geloven dat ik aan het huilen was. ‘Je hebt zelfs niet eens geweend op ons huwelijk, of toen onze zoontjes geboren werden!’ zei ze. Ik denk dat dat alles zegt. Trouwfeesten, begrafenissen, geboortes? Helemaal niks. Ik ben een steen. Maar het voetbal van me afpakken? Vergeet het. Dat kan ik niet aan."