Dubbele pech voor Sylvie De Bie die boksreis organiseert: "Een knieblessure en kristalletjes in mijn hoofd losgekomen"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Silvy De Bie (38) neemt een verrassend initiatief. De zangeres gaat een boksreis organiseren naar Thailand.

In haar vrije tijd doet Sylvie De Bie aan thaiboksen. "Het is best vermoeiend als je dit een uurtje doet", vertelt ze in Het Laatste Nieuws. "Je gebruikt echt al je spieren. Ik smijt mij helemaal, maar het is niet dat ik competitief train. Ik moet ook niemand trappen, het blijft op kussens, gelukkig maar."

"Voor mij is thaiboksen is het beste anti-stressmiddel. Een tijdje geleden kon ik niet trainen door een knieblessure, die niet afkomstig was van het boksen. Een half jaar heb ik daarmee gesukkeld en daarna had ik weer pech. Er waren kristalletjes in mijn hoofd losgekomen en die zijn tegen mijn evenwichtsorgaan gaan drukken, waardoor ik heel draaierig werd. Niets ernstigs, wel vervelend."

Wie zich wil inschrijven voor de reis, moet snel zijn. Er zijn maar twaalf plaatsen beschikbaar en de vereiste is wel dat je een algemene basisconditie hebt. "Naast trainingen kan je Thailand verkennen en genieten van de prachtige stranden en de cultuur. En dan heb je het lekkere eten nog", glundert Sylvie.