Jimmy Frey wil er liever niet maar aan terugdenken: “Het was de hel, zo erg was het”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jimmy Frey vierde zijn tachtigste verjaardag. Hij woont tegenwoordig op een appartement aan zee.

Jimmy Frey is nog maar net terug thuis. Hij moest een operatie ondergaan, maar loopt intussen alweer rond. “Ik ben een vechter”, bedenkt de zanger zich in Dag Allemaal. 

“Sinds enkele dagen ben ik opnieuw thuis op m’n appartement, ja. Ik heb een nieuwe rechterheup gekregen. Dankzij de technieken van vandaag is alles prima verlopen. Maar ik was wel bang.”
(Lees verder onder de foto)

Dodelijke bacterie
“Bij een vorige heupoperatie is een dodelijke bacterie in m’n linkerbeen geraakt, waardoor het b?na moest worden afgezet. De pijn die ik had, valt niet te beschrijven. Maandenlang heb ik in ’t ziekenhuis gelegen. Het was de hel.” 

“Bovendien: als je die bacterie één keer hebt gehad, is de kans behoorlijk groot dat je ze nog eens krijgt. Maar deze keer is die ellende je bespaard gebleven. Gelukkig. Ik ben content dat ik al kan stappen. Ik heb wel nog pijn, maar niet in m’n rechterbeen waar die nieuwe heup zit. Het komt van m’n linkerbeen, dat al vier keer is geopereerd. Ik heb daar een voos gevoel dat nooit meer zal weggaan, en ook… constante pijn. Ik vrees dat ik ermee zal moeten leren leven."

Tags jimmy frey