Kat Kerkhofs en Dries Mertens nemen beslissing over hun toekomst: “Moeten dit doen voor onze toekomstige kinderen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kat Kerkhofs leidt een glamourleven. Ze werkt volop aan haar tv-carrière en is ook samen met topvoetballer Dries Mertens.

Dries Mertens speelt in Italië bij Napoli. Kat reist dan ook regelmatig naar ginder. “Het ding is: het maakt m’n leven nogal moeilijk omdat ik individueel niet alles kan bereiken wat ik wil. Daar vloek ik weleens op”, vertelt Kat in Dag Allemaal.

“Ja, ik heb een glamourleven. Maar daar staat tegenover dat ik m’n man niet veel zie, dat we amper vrije weekends hebben en dat Dries nooit mee kan naar trouw- of familiefeesten. Ik zie de vele opofferingen die hij moet brengen, fysiek en mentaal. Want van kritiek ziet h? ook af. Dat is moeilijk, soms.”

“Maar ik verlang nu wel naar wat meer stabiliteit, en we moeten toch ook een basis hebben voor onze kinderen. Dus het plan is wel om terug naar België te verhuizen. We zullen altijd veel blijven reizen en ik vermoed dat we ook wel een huis ergens in het buitenland zullen hebben, maar toch... Met mensen van daar, hoe boeiend ze ook zijn, heb je  nooit die gemeenschappelijke basis. Grapjes over ‘Samson & Gert’ of naar ‘Temptation Island’ kijken met mensen die niet dezelfde taal spreken, dat gáát gewoon niet."