Vrouw van Gunther Levi kan het niet geloven: “Wat een verrassing”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Ten huize van de Romeo Gunther Levi lopen nog creatievelingen rond, zo blijkt. Zijn vrouw Charlotte Nollet maakt al sinds haar 15de abstracte schilderijen.

Zanger-acteur Gunther Levi blijkt niet de enige creatieveling in huis te zijn. Zijn vrouw Charlotte Nollet schildert al sinds haar 15de en exposeerde haar abstracte werken de voorbije week jaren al op verschillende plekken. Ditmaal is het de beurt aan Knokke. Charlottes werk zal er te zien zijn in de galerij L’Art Maniac van Sigurd Tanghe op de zeedijk.

Charlotte heeft deze prachtige ervaring volgens HLN deels te danken aan haar man Gunther Levi. Het koppel werd weer eens herkend toen ze aan de etalage naar een kunstwerk aan het kijken waren. “We raakten aan de praat met de schilder en zijn vrouw en voor ik het besefte, had ik een uitnodiging op zak om vijf kunstwerken tentoon te stellen”, legt de vrouw van de Romeo uit.

Naast haar werken zullen ook stukken van bekende fotografen hangen, zoals Henk Van Cauwenbergh. “Amai, moet ik dáártussen exposeren?!”, klonk het bij Charlotte. “Wat een verrassing.”