Fabrizio bikkelhard voor Pommeline: “Hoe je grote apenmond dicht en doe normaal"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
In ‘Temptation Island VIPS’ kregen de kijkers al te zien hoe Fabrizio totaal gebroken achterbleef, nadat hij bij het kampvuur vernederende beelden te zien kreeg van ‘zijn’ Pommeline die zonder schroom met verleider Joris besprak wat ze met haar tatoeage van Fabrizio’s hoofd op haar been zou aanvangen, moest ze in een relatie met de verleider naar huis gaan. “Ik voel mij zo vernederd en sprakeloos”, zei Fabrizio toen.

In de aflevering van deze week van ‘Temptation Island VIPS’ zit Fabrizio nog steeds in zak en as. Hij kan de beelden die hij te zien kreeg maar niet vergeten. “Ik wil haar vragen hoe ze zo stom kon zijn om zoiets uit te kramen”, zegt hij. “Ik heb gezien dat ze het leuk heeft, dat ze duidelijk aan de alcohol zit. Maar ik moet proberen positief te blijven. Ik was de laatste die dit verwacht had. Ik kon totaal niet vermoeden dat ik slechte beelden zou zien. En zeker niet dat één van mijn afspraken verbroken zou worden.”

“Wat me het meeste stoort, is dat ze niet zegt: ‘Dat is mijn verloofde, die daarop staat’. Toon een beetje respect, hou je grote apenmond dicht en doe normaal”, gaat hij verder. “Ik bewaar mijn afstand constant. Ik zit niet tegen anderen aan, en dat hoeft ook allemaal niet."