Verschrikkelijk wat Kat Kerkhofs voor Dries Mertens moet doorstaan: “Ik zat te huilen en voelde me er zo lamlendig door”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Vorig jaar konden we Kat Kerkhofs nog de sterren van de hemel zien dansen in het VIER-programma ‘Dancing with the Stars’. Ze eindigde op een mooie tweede plaats in de populaire show.

Vorig jaar konden we Kat Kerkhofs nog de sterren van de hemel zien dansen in het VIER-programma ‘Dancing with the Stars’. Ze vertrok naar huis met een mooie tweede plaats. Dit jaar staat ze echter diezelfde populaire show elke zondagavond te presenteren naast niemand minder dan mediamagnaat Gert Verhulst. En dit is nog lang niet de eindmeet voor de blondine.

Kat ziet het nog veel grootser. “Uitgroeien tot een Linda de Mol is mijn plan”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Tot enkele jaren geleden vonden we Kat nog aan de zijde van haar spits Dries Mertens onder de Napolitaanse zon, maar dat leven ziet de presentatrice niet meer zitten. “Het gebeurde al eens dat ik zat te huilen wanneer hij thuiskwam van training”, geeft Kat toe. “Omdat ik iets wilde doén! Want niks doen, voelde zo lamlendig.”