Adembenemend! Michèle Lacroix onthult peperduur cadeau dat ze van haar man Kevin De Bruyne kreeg

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Michèle Lacroix is in de wolken met het schilderij dat ze als cadeautje kreeg van haar man, Rode Duivel Kevin De Bruyne. Het portret, gebaseerd op een foto van haar, werd gisteren onthuld. “Adembenemend!”

Op de onthulling was de pers massaal aanwezig. “Ik ben een beetje overdonderd door al die aandacht, dit had ik echt niet verwacht”, zei Michèle Lacroix, mevrouw Kevin De Bruyne. Enkele minuten voordien heeft ze voor het eerst haar kunstwerk mogen zien in de Boutique Gallery.

Manlief Kevin had bij de internationaal bekende Grobbendonkse kunstenares Isabelle Scheltjens een glasmozaïek besteld, gebaseerd op een foto van zijn echtgenote. Een cadeautje voor hun tweede huwelijksverjaardag, en dat mocht wat kosten. Een werk van Scheltjens kost algauw in de tienduizenden euro’s.

“Ik vind het werk echt adembenemend”, aldus Michèle. “Ik kan niet wachten om het aan de muur te hangen in onze villa in Heusden-Zolder. Echtgenoot Kevin was in Manchester gebleven, al had hij maanden geleden beloofd om op de onthulling aanwezig te zijn. “Maar hij is geblesseerd en daardoor is hij niet opgeroepen voor de match van de Rode Duivels donderdag”, legt Michèle uit.