Jani Kazaltzis barst in tranen uit wanneer hij over pijnlijke herinnering vertelt: “Ik ben toen heel kwaad geweest op mezelf”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Voor de komende liveshow van 'Dancing With The Stars' is het thema ‘a trip down memory lane’. Jani Kazaltzis haalt samen met zijn danspartner Björk verhalen op uit het verleden, maar dat valt de modegoeroe zwaar. “Ik ben heel boos geweest op mezelf”, vertelt hij terwijl de tranen van zijn wangen rollen.

“Er is één ding in mijn leven waar ik heel lang mee gezeten heb. Een soort schuldgevoel en spijt”, begint Jani Kazaltzis. “Toen ik nog persoonlijke styling deed heb ik een mevrouw leren kennen, Simone. En die mevrouw had kanker. Ik heb haar maar een jaar mogen kennen.”

“Op een gegeven moment lag ze in het ziekenhuis en stuurde ze me een berichtje dat ze me wilde zien. En ik heb er niet op geantwoord. Dat is echt het moment dat ik heel boos ben geweest op mezelf. Dat is heel lang blijven hangen.”

“Ik belde haar op, een paar dagen later. Haar zoon nam op, en hij zei: ‘Jani, mama is net overleden, en ze wou je nog zo graag zien’. Ik kende haar niet zo lang, maar ik was zo kwaad dat ik gewoon niet even had teruggebeld”, zegt Jani in tranen. “Ik praat nog vaak tegen haar, om sorry te zeggen.”