Prachtig van Koen Wauters: Dit heeft hij gedaan voor zijn kinderen Zita en Nono

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Koen Wauters schreef voor zijn kinderen Zita en Nono het nummer 'Heel Mijn Hart' dat ook op het nieuwe Clouseau-album komt. Koen maakte vandaag op Qmusic bekend dat er ook een unieke Rode Neuzen Dag-versie van het nummer volgt.

Het nieuwe Clouseau-album dat volgende maand uitkomt, wordt het meest persoonlijke dat ze ooit hebben uitgebracht, zeggen Koen en Kris Wauters. Eén van de nieuwe nummers is een liedje dat Koen Wauters speciaal voor zijn twee kinderen heeft geschreven, Heel Mijn Hart. Met dit lied wilde hij zijn onvoorwaardelijke liefde en niet aflatende steun voor hen uitdrukken.

Omdat hij die boodschap niet alleen wil overbrengen aan zijn kinderen, maar aan alle jongeren, vertelde Koen vandaag in primeur bij Qmusic dat hij Heel Mijn Hart wil opdragen aan Rode Neuzen Dag. De vierde editie van Rode Neuzen Dag zet zich dit jaar immers in om alle jongeren in Vlaanderen mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken, onder het motto #generationstronger.

Voor Rode Neuzen Dag komt er een speciale versie van het nummer. “Ik heb gevraagd aan de andere ambassadeurs die kunnen zingen om me daarbij te helpen. Samen met Nathalie Meskens, Niels Destadsbader, Sean Dhondt en Jonas Van Geel gaan we het lied opnieuw inzingen om er het Rode Neuzen Dag-campagnelied van te maken”, aldus Koen.