Fans bereiden zich maar beter voor: “Dit koppel gaat binnenkort uit elkaar in ‘Familie’”

bron: Showbizz24
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
In ‘Familie’ zie je tegenwoordig nogal wat verliefde blikken. Maar zullen die gevoelens deze herfst overleven? Zelfs de Bomma moeit zich met het liefdesleven van de Van den Bossches. Ze zei recent zelfs: ‘Jullie passen niet bij elkaar’.

Familie’-fans vragen zich op kijkersforums af hoelang het ongewone sprookje tussen zakenman Peter en poetsvrouw Gloria nog zal duren. "Ben ik de enige die vindt dat Gloria niks voor Peter is?", vraagt een kijkster zich af. Die opmerking kreeg heel wat bijval. Zowat iedereen die op dit bericht heeft gereageerd is dezelfde mening toegedaan: ‘Die volkse Gloria met haar grote mond is géén vrouw voor Peter."

Ook de Bomma denkt er het hare van. Zij zei haar kleinzoon Peter aan de telefoon vlakaf dat hij en Gloria niet bij elkaar passen. En trouwe ‘ Familie’-kijkers weten maar al te goed: als de Bomma zoiets zegt... Ze heeft of krijgt àltijd gelijk. Sinds dat telefoongesprek kijken we dan ook met andere ogen naar de intieme momenten van Peter en Gloria. Wachtend op de eerste barstjes, de eerste vege tekenen die het einde van deze liefdesrelatie inluiden...