Julie Vermeire barst in tranen uit: “Het nekt me en het klopt niet wat ze over mij zeggen"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Julie Vermeire doet het goed in ‘Dancing With The Stars’. De dochter van komiek Jacques Vermeire weet wel dat het soms zwaar is.

Met een vader als Jacques Vermeire kan Julie Vermeire natuurlijk wel rekenen op iemand die de media zeer goed kent. “Hij zegt me vaak dat ik mijn kop niet mag laten zot maken”, vertelt Julie in Het Nieuwsblad.

“Papa weet wat televisie met je kan doen. Het kan je maken en kraken. Hij zegt ook dat ik altijd mezelf moet blijven. Dat dat mijn sterkste kant is. Ik moet geloven in mezelf.”

Maar net daar heeft Julie het soms moeilijk mee.”Ja. Ik heb soms faalangst. Ik heb soms echt dramamomenten tijdens het dansen. Dan moet ik beginnen wenen. Dat perfectionisme nekt me soms. Papa is ook zo. Hij legt de lat hoog en is niet rap content.”

“Mensen hebben snel een mening klaar. Je voelt ze denken: die is ‘de dochter van’. Of je hoort hen zeggen: ‘Zie ze daar nu lopen, die voelt zich te goed’, terwijl dat niet waar is. Ik ben echt wel een normaal, vriendelijk meisje. Klinkt raar, hé. Maar het is zo. Ik ben gewoon gewoon."