Makers van Familie reageren op kritiek die Amèlie krijgt: "Het is allemaal onze schuld"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Er zijn tegenwoordig heel wat kijkers die zich ergeren aan Amèlie. Ze krijgt dan ook heel wat kritiek te slikken op de sociale media.

Er zijn tegenwoordig heel wat kijkers die zich ergeren aan Amèlie. Ze krijgt dan ook heel wat kritiek te slikken op de sociale media.

Verschillende fans van Familie ergeren zich aan Amèlie, rol gespeeld door Erika Van Tielen. "Ze staat achter de toog van Jan& Alleman, maar kan niet eens deftig pintjes tappen. Is het je al opgevallen? Er staat altijd veel te veel schuim op het bier."

Flesje
De makers van Familie pleiten schuldig. "Daar kan Erika echt niets aan doen", luidt in het TV-Familie. "Het bier dat uit de tapkraan vloeit, is niet gekoeld. Kan ook niet, want de koelinstallatie staat uit. Dat moet, anders maakt het veel te veel lawaai. Je zou die horen op tv. Dat is de enige reden waarom het bier veel te hard schuimt. Het is gewoon te warm."

"Al het bier komt ook uit een flesje. De leidingen van de tap worden amper schoongemaakt. Die pintjes zijn dus echt niet drinkbaar. Vandaar dat personages enkel van hun bier drinken als het uit een flesje komt. Ook de koelkasten werken trouwens niet in het café. Ook dat gebrom van de motor is erg storend op tv."