VTM

Andy Peelman stomverbaasd na ontmoeting met prins Laurent: “Wat een vreemde man”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Andy Peelman smeedt het ijzer als het heet is. Dat betekent dat de agenda van de ster uit ‘De Buurtpolitie’ eivol zit, net nu hij vader is geworden. Andy draait nu ook een opvallend item voor de nieuwe VTM-talkshow ‘Wat een Dag’.

Momenteel is Andy Peelman aan het draaien voor zijn vaste rubriek in de nieuwe VTM-talkshow ‘Wat een Dag’. “Daarin schuim ik BV-feestjes af en is het de bedoeling dat ik gratis mijn diensten aanbied aan een BV. Door hem of haar bijvoorbeeld naar huis te voeren zodat die iets kan drinken. Met hun voertuig. Zo heb ik Helmut Lotti naar huis gebracht na zijn verjaardagsfeest”, legt Andy uit in Story.

“Op het feest van Helmut ontmoette ik prins Laurent. In een gesprek met hem en Helmut zei ik: ‘Helmut, je moet mij verontschuldigen, maar als ik de prins naar huis mag brengen, dan liever hem. Want hij heeft een toffere wagen’. Waarop de prins zei: ‘Wie zegt dat? Als je je eigen fantasie begint te geloven, dan heb je een probleem’. Ik was stomverbaasd, het is toch algemeen geweten dat Laurent van mooie auto’s houdt? Achteraf kon ik maar één ding denken: wat een vreemde man.”