Prins Laurent zet bekende Vlaming op zijn plaats: "Jij hebt een probleem"

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Laurent heeft een bekende Vlaming goed op zijn plaats gezet. De prins deed dat vorig week op een feestje.

Andy Peelman heeft zijn eigen rubriek in de talkshow 'Wat Een Dag' op VTM. Daarin schuimt hij BV-feestjes af en is het de bedoeling dat hij gratis zijn diensten aanbiedt aan een BV. Dat kan bijvoorbeeld door de BV in kwestie thuis af te zetten zodat hij naar huis kan als hij gedronken heeft.

Andy mocht zo al eens Helmut Lotti naar huis brengen. "Ik heb dat mogen doen terwijl hij toch een vaste chauffeur heeft", legt Andy uit in TV-Story. "Zijn Mercedes CLS is alleszins geen onaardig autootje. Dan was actrice Katelijne Damen naar huis voeren een ander paar mouwen. Zij was met haar ets gekomen. Op het feest van Helmut ontmoette ik trouwens prins Laurent."

"In een gesprek met hem en Helmut zei ik: ‘Helmut, je moet mij verontschuldigen, maar als ik de prins naar huis mag brengen, dan liever hem. Want hij hee een toffere wagen’. Waarop de prins zei: ‘Wie zegt dat? Als je je eigen fantasie begint te geloven, dan heb je een probleem’. Ik was stomverbaasd, het is toch algemeen geweten dat Laurent van mooie auto’s houdt? Achteraf kon ik maar één ding denken: wat een vreemde man."