Kelly Pfaff spreekt klare taal over 'Dancing with the Stars'

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zondag vindt de grote finale van ‘Dancing with the Stars’ plaats. Dan zien we of Jani Kazaltzis, Kelly Pfaff of Julie Vermeire zich mag kronen tot BV met de beste dansbenen. Er staat de kandidaten een pittige zondagavond te wachten.

Jani Kazaltzis, Kelly Pfaff of Julie Vermeire: één van hen wint zondag het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’ op VIER. Jani Kazaltzis hoeft de wedstrijd niet te winnen.

“Bakken stress en een massa blessures: dat is de korte samenvatting”, lacht Jani. Maar: “Als ik eerlijk ben, dan hoop ik dat Julie of Kelly wint. Zij hebben mij meermaals kippenvel bezorgd. Ik ben de minst goede danser van de drie.”

Ook de andere twee hoeven niet noodzakelijk te winnen. “Of ik denk dat ik kan winnen? Ik heb van in het begin gezegd dat dit niet hoefde voor mij. Ik ben vooral blij dat ik dankzij Andrei zoveel heb bijgeleerd”, reageert Kelly Pfaff.

Julie Vermeire kan nog altijd niet geloven dat ze dit mag meemaken. “Ik had nooit verwacht dat ik überhaupt in de finale zou staan. Voor mij is dit ‘a dream come true’, ongeacht de uitkomst.”