Afvaller Ann Pira weet het al: “Deze BV zal Dancing with the Stars winnen vanavond”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: VIER
Na wekenlang wachten, weten we vanavond eindelijk wie zich tot de beste danser mag kronen in het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’. Uiteraard kunnen we niet in de toekomst kijken, maar er werd wél bij de andere deelnemers al eens gepolst wat zij erover denken. Voor Ann Pira is het een duidelijke zaak.

Na wekenlang wachten, weten we vanavond eindelijk wie zich tot de beste danser mag kronen in het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’. Uiteraard kunnen we niet in de toekomst kijken, maar er werd wél bij de andere deelnemers al eens gepolst wat zij erover denken. Voor Ann Pira is het een duidelijke zaak. “Ik denk dat Julie zal winnen omdat zij beantwoordt aan het profiel van de VIER-kijker: fris mooi en krachtig. Zij heeft van alle kandidaten de grootste groeicurve gemaakt zowel op persoonlijk vlak als op dans”, aldus de ‘Thuis’-actrice.

“Kelly is dan weer de beste danser”, vindt Ann. “Zowel op technisch niveau als op interpretatie maakt zij het meeste indruk op mij”, klinkt het. “En Jani? Stel dat Jani wint, dan komt dat door zijn authenticiteit en enthousiasme en zijn volgers. Zijn puurheid overwint zijn mindere techniek als danser en dat is zeker een kracht in deze wedstrijd!”

“Ik wens hen in ieder geval alle drie veel succes toe!”, besluit de actrice.