Dan toch geen terugkeer van ‘De Pfaffs’? Dit heeft Sam Gooris daarover te zeggen

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Julie Vermeire won zondagavond het tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’. Kelly Pfaff werd tweede, na een fantastisch parcours. Door ‘Dancing with the Stars’ wordt nu weer volop over de Pfaffs gesproken. Zowel Jean-Marie als Kelly zien een terugkeer van de docusoap ‘De Pfaffs’ wel zitten. Sam Gooris is minder enthousiast.

“Kijk, we zijn daar destijds op een hoogtepunt mee kunnen stoppen en dat was goed zo. En om er nu opnieuw mee te beginnen... ‘k Weet niet of dat wel nodig is. Trouwens, het belangrijkst van al: de vraag van een tv-zender moet eerst nog komen, hé”, zegt Sam Gooris in TV Familie.

Volgens Sam zijn er geen concrete plannen voor een terugkeer van ‘De Pfaffs’. “Trouwens, de hele familie, met alle kleinkinderen, is bij zo’n docusoap betrokken. Ieder moet dan voor zichzelf uitmaken of het oké is om eraan mee te doen.”

“Ik sta daar niet voor te springen, zenne”, geeft de zanger toe. “Maar zeg nooit nooit, hé. We koesteren allemaal geweldig veel schone herinneringen aan ‘De Pfa?s’. Die pakken ze ons nooit meer af. Ik word er ook nog bijna dagelijks over aangesproken. Maar voor mij hoeft het dus niet meer.”