Vrouw wordt aangereden in Scherpenheuvel waarna de dader iets walgelijks doet: “Kan niet begrijpen waarom hij dat deed”

bron: ROB-TV
door: PMN
Afbeelding bron: ROB-TV
Er gebeurde een heftig incident in Scherpenheuvel. Een vrouw van 28 jaar werd er omver gereden.

Het incident gebeurde gisteren rond 17.30 uur. De vrouw kwam terug van haar werk en parkeerde haar wagen aan de overkant van de straat. Maar wanneer ze de straat wil oversteken, wordt ze aangereden door een auto die uit de richting van Scherpenheuvel komt. De bestuurder vlucht meteen weg richting Bekkevoort.

Lisa Eyckmans, zo heet het slachtoffer, ligt nog steeds op intensieve zorgen. “Ik weet nog dat ik die auto zag afkomen”, doet ze haar verhaal bij ROB-TV. “Ik was op dat moment al bijna overgestoken en die auto reed ook niet tegen een hoge snelheid.”

“Ik dacht die bestuurder mij wel gezien had, maar blijkbaar niet. Vanaf dan is het wazig en kan ik mij alleen nog herinneren dat ik wakker werd in de ambulance. Volgens de buurman heeft die auto mij een tien à vijftiental meter verdergeslingerd, tot aan mijn voordeur.”

Lisa kan maar niet begrijpen dat de bestuurder gewoon door is gereden. “Ik ben geschrokken van alles, maar ik ben niet kwaad op die mens. Ik weet er eigenlijk niets meer van, maar ik vind het spijtig dat die persoon zich achteraf is niet gaan aangeven. Ik kan begrijpen dat je een vluchtreactie hebt, maar geef je dan achteraf aan.”

Voor Lisa valt de schade wel mee. Door de klap is de bovenkant van haar long wel geraakt. Dat is de reden waarom ze nog steeds op intensieve zorgen ligt.