Hilde De Baerdemaeker opgelucht: “Gelukkig is dat nu anders bij Familie”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In het voorjaar van 2020 duikt Hilde De Baerdemaeker weer op in Familie. Ze duikt opnieuw in de huid van Liesbeth.

De terugkeer van Hilde De Baerdemaeker in Familie is wel opvallend. Ze vertrok er in 2016 om meer tijd te kunnen hebben voor andere projecten. “En die komen niet in het gedrang, want ik heb maar één à twee draaidagen per week. Familie is geen voltijdse job meer”, legt de actrice uit in TV-Story. 

“Dat is goed, want ik heb mijn handen ook meer dan vol met de kleding- en yogalijn PlayPauze/A Natural Connection die ik twee jaar geleden opgestart heb met ontwerpster Katrien Smets. Tijdens de kerstvakantie hebben we zelfs een pop-upstore op de Meir in Antwerpen, in de brillenwinkel van Eline De Munck.”

"Het is een constante zoektochd tussen werk en privé"

“Het is een constante zoektocht naar een evenwicht tussen werk en privé. Enerzijds wil ik altijd blijven gaan, maar anderzijds moet ik regelmatig tegen mezelf zeggen dat ik niet te veel hooi op mijn vork mag nemen, omdat ik dus graag bij mijn gezin ben. Mijn man en kinderen geven me energie. Gelukkig hoor ik ze niet klagen.” 

“De weekends zijn heilig, dan ben ik thuis. En tijdens deze kerstvakantie gaan de kinderen en mijn man samen skiën terwijl ik in de pop-upstore sta. Ik doe dat toch niet graag. Geef mij maar een wellness (lacht)..”