Verschrikkelijk wat 14-jarige dochter van Jan Verheyen is overkomen: “Dit gebeurde er op school”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Regisseur Jan Verheyen (56) heeft met de nieuwe film van FC De Kampioenen opnieuw een hit beet. Hij heeft met Anna ook een tienerdochter in huis.

“Het is niet altijd fijn om een bekende papa te hebben”, is Anna eerlijk in TV-Story.  “Van mij wordt bijvoorbeeld gedacht dat ik serieus verwend word. Daarom word ik weleens geplaagd op school.”  

“Daardoor durf ik het soms niet aan anderen te zeggen als ik me slecht of verdrietig voel. Omdat ik het gevoel heb dat ik zo niet mag zijn. Ze denken dat ik een perfect leventje leid.”

Ook op de sociale media kreeg Anna het zwaar te verduren. “Zeker wanneer ik foto’s en filmpjes post van onze reizen. Maar dat is niet om te stoefen, hé. Ik wil gewoon creatief zijn. Maar nu ben ik niet meer actief op Instagram en YouTube.”

"Dat er op deze leeftijd al een ingebouwde rem staat op Anna, vind ik heel jammer"

“Dat vind ik dan weer jammer, dat er op deze leeftijd al een ingebouwde rem op Anna staat”, gaat papa Jan Verheyen verder. “Dat ze zich constant moet afvragen: ‘Hoe gaan anderen reageren als ik dat post of zeg?’ 

“Ik zeg altijd dat ze haar eigen koers moet varen. Je kunt niet iedereen pleasen. Tegelijk ben ik zelf ook voorzichtiger geworden. Vroeger kon ik genieten van ophef, nu zoek ik dat niet meer op. Uiteindelijk hebben we toch allemaal de behoefte om graag gezien te worden."