Er is alweer erg slecht nieuws over Annelien Coorevits en Olivier Deschacht

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Annelien Coorevits en Olivier Deschacht brachten oudjaar samen met hun kinderen door op Tenerife. Dit gezinsreisje was volgens intimi bedoeld als voorzichtige toenaderingspoging. Maar alles wijst erop dat de situatie tussen de twee ongewijzigd is.

Enkele dagen nadat Annelien Coorevits en Olivier Deschacht terugkwamen van wat volgens intimi hun ‘reis van de laatste hoop’ was, met het gezin en enkele vrienden richting Tenerife, lijkt er te weinig veranderd in hun situatie om van enige toenadering te spreken.

Dat wordt ook bevestigd door de entourage van het koppel. De reis zou niet meteen voor romantiek hebben gezorgd. Al is het ook niet zo dat er nieuwe disputen ontstaan zijn. Eerder status quo dus: uit elkaar in een goede verstandhouding, zonder dat ze reeds zijn overgegaan tot een definitieve echtscheiding.

Bovendien bewijst Annelien dezer dagen dat ze het goed doet als zakenvrouw en perfect op haar eigen benen kan staan. Het nieuwe jaar ziet er bijzonder druk uit voor haar. Haar eigen Miracles-collectie, die tot nu toe bestond uit kleren en accessoires, werd uitgebreid met een schoenenlijn.