Boze Marina Wally bijt van zich af na hardnekkige roddels: "Ik zou zoiets nooit doen, maar ondertussen is het kwaad wel geschied!"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Marina Wally gaat de befaamde Villa Wally langs de Assenedesteenweg niét verkopen. Dat zegt ze in Het Laatste Nieuws naar aanleiding van een aantal hardnekkige roddels die plots de kop opsteken.

“Ja, ik heb een huis verkocht langs de Assenedesteenweg, maar dat is het huis van mijn grootouders. Ik zou de Villa Wally nooit van de hand doen. Dit is en blijft mijn thuis en mijn buitenverblijf!”, aldus Marina Wally in Het Laatste Nieuws.

“Zelfs de boekskes bellen mij al op om te vragen of ik het huis van ma en pa ga verkopen”, zucht Marina Wally in de krant. Ze is boos. “Ik weet niet waar de mensen dat halen? Ik zou dat huis nooit verkopen. Dat heb ik beloofd aan papa en ik ga die belofte houden.”

Misverstand

Marina weet wel waar de geruchten vandaag komen. “Onlangs heb ik samen met Danny Fabry een aantal interviews gegeven. Danny is zo goed om mijn zaken te behartigen. In één van die interviews kwam de verkoop van een huis ter sprake. Die ‘jongen’ die het interview deed is er verkeerdelijk van uitgegaan dat het om de Villa Wally gaat en zo is de bal aan het rollen gegaan.”

“Ondertussen is het kwaad wel geschied. De mensen vragen mij de oren van het lijf. Ik leg dan telkens uit dat het om het huis van mijn pépé gaat, naast de Villa Wally. Dat huis stond al jaren leeg en werd al een hele tijd geleden verkocht. Ik zie het probleem niet. Het is echt één groot misverstand.”