Dit vindt Danira Boukhriss de grootste afknapper bij mannen: “Dat is zó onaantrekkelijk!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Danira Boukhriss doet deze week haar verhaal in HUMO. Ze vertelt onder andere over de liefde en haar ideale man.

In HUMO vertelt Danira Boukhriss Terkessidis deze week op welke mannen ze verliefd wordt. "Op de rustige, zachtaardige gasten. De stille types. De jongens die op café de tafelspringers de tafelspringers laten zijn, maar wel die éne opmerking van de avond maken waarom ik echt moet lachen. Gasten die niet op mij lijken, dus: de mannelijke versie van mezelf boeit me echt niet. Daniro zou me niet kunnen krijgen”, lacht Danira.

Ook mannen die zelf hun was doen, scoren goede punten bij Danira. “Een man die voor zijn was en plas nog steeds naar zijn moeder trekt, vind ik zó onaantrekkelijk. Op zo iemand kan ik onmogelijk verliefd worden: dan weet ik dat ik gewoon de volgende mama word.”

“Ik wil een stabiele man, iemand met een sterke ruggengraat. Ik heb relaties gehad waarin ik de grote motivator was. Ik weet nu dat ik dat niet meer wil. Mijn lief moet ook initiatief nemen, en af en toe míj eens duwen. Hij hoeft daarom niet giga-ambitieus te zijn, maar ik wil wel dat hij begéésterd is door iets, maakt niet uit wat.”