Amélie heeft het helemaal verkorven bij ‘Familie’-kijkers: “Zo fout”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
Amélie verbaast de Familie-kijkers. Zij werkt tegenwoordig als luxe-escorte. In TV Familie vertelt haar vertolkster Erika Van Tielen dat ze heftige reacties van de kijkers verwacht.

“De voorbije maanden had Amélie het al zwaar verkorven bij de meeste kijkers, omdat ze heel wat foute dingen deed. Ik ben benieuwd wat ze nu naar haar hoofd geslingerd zal krijgen. Geen probleem. Ik heb liever dat mijn personage gespreksstof oplevert, dan dat haar verhaal zomaar passeert”, reageert Erika Van Tielen in het weekblad.

“Als kijkers zich kwaad maken en ergeren, doet me dat vooral plezier. Want dat wil zeggen dat Amélie geloofwaardig overkomt en dat ik het dus goed doe. Alleen maar de chouchou spelen is ook maar saai, hé.”

De kijker zal geen expliciete seksscènes te zien krijgen. “Wat Amélie met haar klanten in bed doet, hoeft niet in beeld te komen. Dat is niet relevant, daar zijn duidelijke afspraken over gemaakt. De kijkers krijgen wel wat bloot en sexy lingerie te zien, maar het blijft vooral suggestief. Amélie werkt in een villa, waar een madam de plak zwaait en er onder de meisjes een zekere gezelligheid heerst. Die onderlinge vriendschap komt aan bod”, aldus Erika.