Nicole en Hugo krijgen dramatisch nieuws te horen: “Dat kwam heel hard aan, we zijn efkes moeten gaan zitten”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Johny Voners, die vorige week dinsdag overleed, koesterde jarenlang een bijzondere vriendschap met Nicole en Hugo. Zij zijn in shock door het verlies van hun vriend. Dat vertelt Hugo in Dag Allemaal.

“Het nieuws kwam heel hard aan”, vertelt een geëmotioneerde Hugo Sigal in Dag Allemaal. “We zijn efkes moeten gaan zitten, we waren er echt niet goed van. We wisten wel dat het niet goed ging met Johny, maar dat het zo snel zou gaan, hadden wij niet verwacht.”

Hugo is altijd voor hun vriendschap blijven vechten, ook al kwam die onder druk te staan toen Johny en Janine Bischops, zijn tweede echtgenote, na overspel van zijn kant uit elkaar gingen. “Ik ben hem blijven bellen en sms’en”, zegt Hugo. “Soms kreeg ik antwoord, soms niet. De laatste dagen had ik nog iets op zijn antwoordapparaat gezet, maar toen hij helemaal niet reageerde, kreeg ik ’n slecht voorgevoel. ‘Oei, dat is niet goed’, dacht ik.”

“Het is zo jammer dat we het niet echt hebben kunnen bijleggen. Zoals ik aanhaalde is het wat moeilijk geweest de laatste jaren, maar de bal lag in zijn kamp. Johny heeft op een bepaald moment gezegd dat wij voor Janine gekozen hadden, wat níet waar was. Onze deur is ook voor Johny altijd open blijven staan. Toen hij een paar jaar geleden in onze buurt moest optreden, heb ik hem nog een sms gestuurd dat h? welkom was. Maar daar heeft Johny toen niet op gereageerd.”

“Och, ook voor Janine is het zwaar”, gaat Hugo verder. “Ik heb haar pas nog gebeld, ze is ook helemaal van de kaart. Ze zei: ‘Hoe kwaad ik ook geweest ben, Johny en ik z?n 33 jaar samen geweest en we hebben ook hele mooie t?den gehad samen. Dat wis je niet zomaar uit. Ondanks alles wat er gebeurd is.’ Dat is wat Nicole en ik ook gaan doen: ons proberen te focussen op de mooie herinneringen die we aan Johny hebben.”