12-jarig meisje blaast jury én publiek omver in Britain's Got Talent: "Zij is geboren om een superster te worden" (Video)

door: MRO
Afbeelding bron: YouTube - BritainsGotTalent
In Britain's Got Talent heeft een meisje van amper 12 jaar de jury omver geblazen. Fayth bracht een geweldig sterk optreden waarin ze het liedje Proud Mary vertolkte.

"Ik ben wel opgewonden. Toen ik vanmorgen opstond dacht ik bij mezelf 'gebeurt dit allemaal echt' en heb ik wel in mijn eigen arm geknepen", lachte Fayth voor ze aan haar optreden begon.

Ze imponeerde publiek én juryleden en dat niet enkel met haar krachtige stem, maar ook met de manier waarop ze op het podium bewoog. Het publiek vroeg de jury na het optreden om de golden buzzer aan Fayth te geven. 'Press the gold' scandeerden duizenden enthousiaste toeschouwers.

"Het gebeurt maar heel zelden in deze show dat er iemand op het podium staat waarvan je denkt: 'Die is geboren om een superster te worden'", klonk het bij de jury. Uiteindelijk werd de droom van het meisje helemaal werkelijkheid toen Simon Cowell de golden buzzer indrukte.