Sabine Hagedoren ziet niet veel verandering op de weerkaarten: “Nog zeker tot dan hetzelfde weer”

door: Redactie
Afbeelding bron: VRT
Voor de rest van de week blijft het droog met opklaringen en wolkenvelden. Het wordt wel geleidelijk weer wat warmer. Begin volgende week zou 20 graden opnieuw mogelijk zijn. Dat vertelt weervrouw Sabine Hagedoren op Radio 2.

“Woensdag krijgen we zon en wolken, bij temperaturen tot 10 à 12 graden, in het uiterste zuiden misschien 14 graden. Het gaat opnieuw harder waaien vanuit het noorden, aan zee zelfs vrij krachtig. Het voelt dus allemaal wat kouder aan.”

“Voor de rest van de week krijgen we datzelfde weer, met zon en wolken. Donderdag kan het soms ook zwaarbewolkt zijn. Het blijft fris, al doen we er bij de temperatuur elke dag een graadje bij. Donderdag krijgen we 15 graden, vrijdag 16, zaterdag 17 graden en zondag 18 graden.”

“Zaterdag is in de namiddag er over het noorden van het land mogelijk iets meer bewolking, omdat dan een storing over Nederland gaat slepen. Maar het blijft droog. Ook begin volgende week blijft het nog altijd droog weer. Maandag of dinsdag zouden we opnieuw 20 graden kunnen halen.”