VTM

Dochter van Kürt Rogiers ontroert Sandrine André met lieve boodschap: “Zo mooi”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Eindelijk! De fans van Familie én de acteurs slaken een zucht van opluchting nu de opnamen van de soap volgende maand opnieuw beginnen.

Ze hebben er meer dan twee maanden op moeten wachten, maar vanaf 2 juni worden de acteurs van Familie eindelijk weer op de set verwacht om nieuwe afleveringen in te blikken. Opdat het verschil met de afleveringen van vóór corona niet te groot zou zijn, gaan acteurs ‘circles of trust’ vormen. Ze laten elkaar toe in hun sociale bubbel.

De belangrijkste koppels in Familie zullen zo’n circle of trust vormen. Daardoor is het mogelijk dat personages elkaar bijvoorbeeld wel nog altijd kunnen kussen. Eén van deze koppels is uiteraard ‘Larsique’. Kürt Rogiers, die het  concept van de ‘circle of trust’ mee bedacht, laat dus Sandrine André toe in zijn bubbel.

In Het Laatste Nieuws vertelt Sandrine André dat zij het idee ook onmiddellijk zag zitten. "Vooral omdat het met Kürt is, die ik al twintig jaar ken. We verwachten wederzijdse openheid en eerlijkheid van elkaar en ik ben er zeker van dat niemand dat zal beschamen”, aldus de actrice. Sandrine wordt alvast met toewijding verwelkomd in de bubbel van Rogiers. “Kürts dochter zei: 'Oké, nu ga ik ook mijn handen wassen voor Sandrine'. Mooi, toch?"