Inbreker geeft niet op en blijft Bart De Wever achtervolgen: “Hij maakte dierengeluiden”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vorige week donderdag hield Bart De Wever een inbreker onder bedwang. De Antwerpse burgemeester deed dat met zijn luchtkarabijn. De inbreker werd opgepakt door de politie.

De inbreker die vorige week donderdag de tuin binnendrong van Bart De Wever is de Nepalees Sagar B.R. Hij werd vrijdag onder voorwaarde vrijgelaten. Die voorwaarde is dat hij niet meer in de buurt van De Wever mocht komen.

Maar de man trok zich van die voorwaarde niets aan. Vrijdag werd hij gesignaleerd aan het Rivierenhof. Hij kwam daar net toen De Wever er gepasseerd was.

“Hij was bladeren aan het eten. En gras. En maakte dieren­geluiden”, heeft Het Nieuwsblad uit goede bron vernomen. De man werd opnieuw ondervraagd door de politie.

Visioen

B.R. vertelde de agenten dat hij een visioen had gekregen waarbij hij De Wever een vraag moest stellen. De man had ook het waanidee dat de burgemeester een paard heeft. “Hij wou aan De Wever vragen of hij diens paard eten mocht gaan geven en mocht gebruiken om terug naar zijn geboorteland te reizen. Daar zou hij zijn paspoort verbranden.”

De woordvoerder van De Wever laat nog weten dat de burgemeester niets gemerkt heeft toen hij aan het joggen was. De man kwam er toen De Wever alweer weg was.