James Cooke wil iets bekennen over zijn lief: “Soms doet hij dat”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
James Cooke is een erg populaire televisiepersoonlijkheid: altijd goedlachs en erg menslievend. Dat ontgaat ook de kijkers niet. Hij is de grote winnaar van de Story Awards, maar al dat televisiewerk eist ook zijn tol.

James geeft toe dat de relatie met zijn vriend Dorian soms lijdt onder zijn werk. “Ik krijg soms een sms of telefoontje dat hij me mist of dat we die tijd moeten inhalen”, vertelt James die hier volop rekening mee probeert te houden. Hij beseft dat zijn drukke agenda weegt op zijn relatie.

“Na de intensieve opnameperiode van Gert Late Night hebben we drie dagen ons huis niet verlaten. Gewoon gezellig in de zetel onder een dekentje en veel babbelen. Bij elkaar zijn is ook echt wel nodig, want anders vervreemd je van elkaar”, aldus James die zijn vriend enorm graag ziet.

Als hij zelf een award zou mogen uitreiken, twijfelt James geen seconde naar wie die zou gaan. “Daar moet ik niet lang over nadenken: aan mijn vriend Dorian. Zonder hem had ik nooit gestaan waar ik nu sta.” Wat een mooie woorden!