VTM

Dochter van Kelly Pfaff doet zeer opmerkelijke uitspraak over haar moeder: "Dat is jullie schuld"

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Shania Gooris is zaterdag samen met haar moeder Kelly de gast bij het nieuwe radioprogramma van Ann Van Elsen. Shania laat daar meteen van zich horen.

Shania is intussen al 17 jaar en neemt het op voor moeder Kelly. “Ik denk dat Vlaanderen mijn mama enorm hard onderschat in haar talenten”, vertelt Shania. “Ik weet wel waar dat vandaan komt, want ze gaan haar altijd zien als ‘de dochter van die van De Pfaffs’. Maar ze kan veel en mensen beseffen dat niet. Want ze is bijvoorbeeld één van de beste dj’s die ik ken en dat wordt zo hard onderschat.”

Wie nog meer wil horen kan dat komende zaterdag doen op Joe. Dan start Ann met haar nieuw programma. “Het weekend is voor veel mensen pure quality time met de familie”, licht Ann toe. “Maar hoe zit het met bekende gezichten en hun familie? Wat zijn hun familiegewoontes? Waarover wordt er al eens boel gemaakt?"

"Dat wil ik graag ontdekken in De Familie Van Elsen. Ik vind het ook fijn om mijn dochter en moemoe te betrekken. Mijn moemoe is niet op haar Molse mondje gevallen en June gaat de vragen stellen die ik niet durf te stellen.”