VTM

Ben Crabbé kan zijn ogen niet geloven: "Wie had dat nu gedacht?"

bron: Joe/Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Archieffoto
Ben Crabbé is al jarenlang het gezicht van Blokken. De tv-presentator zijn agenda is dezer dagen goed gevuld.

Naast Blokken is Ben sinds kort weer drummer van De Kreuners. Die waren gestopt, maar maakten voor de grap hun comeback. Dat werd zo enthousiast onthaald, dat ze besloten om opnieuw op te gaan treden. Bij Kris Wauters, op radiozender Joe, legt Ben uit wat er allemaal aan de hand is.

”Nu dat we na vijf jaar terug zijn beginnen oefenen, merkte ik dat we na 10 seconden die sound van vroeger terug hadden. Dat is iets waar je toevallig geluk mee moet hebben”, citeert Het Laatste Nieuws, Ben. “We gaan vanaf juni een goede liveshow proberen te brengen en de energie terug te pakken van de beginjaren. We proberen wel een stapje verder te zetten en een paar nieuwe dingen te doen."

"Dit hadden we nooit gedacht"
"We waren ontzettend verrast dat daar zo een enorme respons op gekomen is. Je dacht wel, oké, we zijn nooit echt vervangen, want er is nooit een andere soort groep opgestaan hier in België zoals wij, maar we hadden nooit gedacht dat het een zodanige respons ging zijn."

"We kregen op een bepaald moment meer dan 180 aanvragen op een dag binnen. Dat was even heel overweldigend. Dat proberen we nu op een goede manier aan te pakken en misschien zijn we weer voor een paar jaar vertrokken, graag zelfs."