De vorige Guido uit 'Familie' Jelle Florizoone ziet het groots ondanks zijn ontslag bij de serie

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Jelle Florizoone was de opvolger van Jordi Rottier om Guido te spelen in 'Familie'. Jelle heeft een jaar de kans gekregen om deze rol te vertolken, maar het werd geen groot succes. Jelle werd ontslagen en Vincent Banic nam het van hem over.

Ook andere tv-aanbiedingen kreeg Jelle niet, en dus besloot hij om een carrièreswitch te maken naar steward bij Brussels Airlines. 

Maaar de acteur ziet zijn acteercarrière nog steeds groot. Op dit moment is hij in curaçoa. "Ik heb hier trouwens afspraken in verband met acteerwerk", laat Jelle weten. "Daarna reis ik door naar Los Angeles voor meer meetings met producers en zo."

Het klinkt een beetje als het verhaal van Ian Thomas, die eveneens naar LA trok om daar zijn zangcarrière meer kans te geven. "Ik wil alles op alles zetten om mijn acteercarrière een boost te geven", aldus Jelle. 

"Ik ga in LA een paar mensen ontmoeten, op hoop van zegen... Het zou fijn zijn als ik daar op de planken zou kunnen staan of in een film of een serie spelen. In Amerka zijn ze trouwens heel erg onder de indruk als ik zeg dat ik een jaar heb meegespeeld in de langstlopende soap van het Europese continent."