Volgende week breekt de hel los in 'Familie'

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Hoewel de makers van 'Familie' elke week wel iets vinden om de serie spannend te houden, zal volgende week toch de hel losbreken in de serie. En dat met niemand minder dan Maarten en Stan.

Stan is stikjaloers op Maarten, omdat zijn ex Evy als een blok voor Maarten valt. En ook Maarten heeft terug gevoelens voor haar. Hun eerste kus is intussen al gevallen, en ze waren ook bijna met elkaar in bed belandt, tot dat Emma hun vrijpartij per ongeluk kwam verstoren. 

Toch kan Evy haar geluk niet op. Want eindelijk heeft ze Maarten terug. Hij is dan ook de reden dat ze het uitmaakte met Stan. Stan is ziekelijk jaloers. Hij stalkt hen door de laptop van Evy te hacken, waardoor hij altijd toezicht heeft op de camera en het geluid wanneer de laptop open staat. Zo kan hij dus alles volgen wat Evy doet. Ook telefoongesprekken luistert hij af. 

Nu is al te zien dat de jongens blikken uitwisselen naar elkaar, en dat Stan kwaad wordt telkens als Maarten telefoon krijgt van Evy. Maar volgende week zal het verder gaan. Stan wordt woedend van jaloezie en zal eind volgende week Maarten staan op te wachten. Sterker nog: Hij zal hem achtervolgen. Maarten stelt zichzelf daar vragen bij.