Ongemakkelijke momenten voor Matthias Schoenaerts: "Tijdens de opnames liep ik naakt rond omdat ik het te warm had"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Matthias Schoenaerts heeft tijdens de opnames van een nieuwe film best wel ongemakkelijke momenten gekend. Hij speelt er mee in de film 'Red Sparrow', die vanaf volgende week in de bioscoop te bekijken is. In de film doet ook de bekende actrice Jennifer Lawrence mee, die duidelijk zelfzekerder is geworden tegenover vroeger.

Drie jaar geleden moest de actrice namelijk ook een seksscène spelen met Chris Pratt van 'The Passengers'. Maar daarvoor moest ze eerst een paar glazen alcohol gedronken hebben, alvorens ze naakt voor de camera durfde te gaan staan. "Ik voel me veel zelfzekerder dan drie jaar geleden", aldus Jennifer. "Nu heb ik niet meer dezelfde angsten en onzekerheden over die ene zone van mijn lichaam zoals vroeger. Ik laat dat dus geen reden meer zijn om filmrollen te weigeren."

Dat de actrice zich zelfzekerder voelt, dat werd ook Matthias Schoenaerts af en toe heel duidelijk. Jennifer ging namelijk ook tussen de opnames door gewoon in haar blootje zitten, 'omdat ze het te warm had'. Hoewel ze de eerste dag op de set van deze film ook zenuwachtig was toen ze voor het eerst naakt moest zijn. 

Naakt

"Ik moest voor een bepaalde scène volledig naakt voor een vol klaslokaal staan. De avond voor de opnames was ik echt wel zenuwachtig. Maar toen ik de volgende ochtend opdaagde op de set, was iedereen zo lief en vriendelijk. Dat maakte het wat comfortabeler voor mij om uit de kleren te gaan." 

En dus besloot ze maar om ook tussen de opnames door, haar kleren uit te houden. "Dan zat ik daar naakt te eten of te wachten en wilde ik niet dat ze een badjas rond me kwamen leggen. Iedereen zei dan steeds dat ik me moest bedekken, maar ik had het gewoon te warm."

Ook om reclame te maken voor de film, moest Jennifer een zeer onthullende jurk aandoen van Vercase, en dat bij -5 graden. En hoewel de fans dit erg vonden voor haar, maakte de actrice er duidelijk een minder fel probleem van.