VTM

Koen Wauters heeft geweldige boodschap voor zijn zoon Nono terwijl mama Valerie streng besluit neemt over Zita

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Nono Wauters was afgelopen weekend te zien in de Ketnetmusical ‘Team U.P'. De zoon van Koen Wauters speelde vier voorstellingen mee.

Na afloop was papa Koen bijzonder trots op zijn 11-jarige zoon. “Ik ga nog eens terugkomen, want ik heb vooral naar Nono ­gekeken. Je ziet dat hij het graag doet, die kleine ademt het uit. Hij deed ook meer dan de danspasjes, hij voegde er veel cool en swag aan toe”, luidt het bij Koen in Het Nieuwsblad.

Volgens de zanger van Clouseau was Nono ook enorm gemotiveerd. “Alle ­vakanties, woensdagen, weekends was hij bezig. Hij vond het niet erg, het was beter dan vakantie. We voelden dat hij het echt wou, en dan is het fijn dat hij de ­selectie haalt en niet ont­goocheld wordt.”

Zo valt de appel niet ver van de boom. Koen stond als kind ook al snel in de belangstelling. “Ik zong op mijn acht jaar solo in de kerk, maar ik was meer een voetballer.”

Nono treedt ook de voetsporen van zijn oudere zus Zita. Die speelde twee jaar geleden mee in de ‘Kadanza Together', een andere musical van Ketnet. Sindsdien is Zita erg populair geworden. We houden het wel ­binnen de perken, want voor Zita komen erg veel aanvragen. School gaat voor”, besluit moeder Valerie.