Moeder beseft dat haar baby van vijf weken in levensgevaar is en krijgt in ziekenhuis afschuwelijk nieuws te horen

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Een moeder was volledig in paniek toen ze problemen merkte bij haar baby van vijf weken oud. In het ziekenhuis kreeg ze nog meer afschuwelijk nieuws te horen.

Baby Fletcher Faulkner, afkomstig uit Lancashire, vertoonde vreemd gedrag. Ouders Sarah en Tom Faulkner maakten zich ongerust en belden om medisch advies. Ze vreesden dat de baby meningitis had, maar dachten ook wel dat ze zich overdreven zorgen maakten.

Toch werd er aangeraden om met de baby naar het ziekenhuis te gaan, wat ze ook deden. De baby maakte intussen ook grommende geluiden. Toen het koppel arriveerde aan het ziekenhuis, kregen ze het vreselijke nieuws te horen dat er helaas geen enkele dokter beschikbaar was. Het zou nog uren duren voor er iemand hen zou kunnen verderhelpen.

Levensgevaar
De ouders beslisten om met hun baby naar een ander ziekenhuis te gaan. Niets te vroeg want de baby was zes uur later aan het vechten voor zijn leven. Hij werd dan ook overgebracht naar een gespecialiceerd ziekenhuis.

De baby lag er een week op intensieve zorgen om te vechten tegen de bacterie. Dat lukte uiteindelijk en op de verjaardag van zijn moeder mocht de baby terug naar huis. “Het verjaardagscadeau ooit”, reageert moeder Sarah.

Tags meningitis