VTM

Laura Tesoro waarschuwt: “Mensen die me niet kennen gaan allicht schrikken als ik dit vertel”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews, Medialaan
Laura Tesoro haar relatie met Giovanni Kemper liep op de klippen. Veel tijd om te treuren heeft ze niet want haar agenda staat overvol.

Laura presenteert momenteel aan de zijde van Koen Wauters ‘Belgium’s Got Talent’ en vanaf donderdag doet ze ook mee aan het programma ‘Boxing Stars.’ De jonge presentatrice voelt zich als een vis in het water in de ring. Ze neemt het op tegen Bieke Ilegems.

“Mensen die me niet kennen, schrikken wellicht als ze horen dat ik graag boks. Wie mij wel kent, die snapt het. 'Natuurlijk', zeggen zij, 'da's Laura.' Want ik ben niet zo'n echt meisjes-type”, legt Laura uit in Het Nieuwsblad. 

“Ik kán dat wel zijn, maar ik heb ook altijd een wat stoerder kantje gehad. Een mannenkantje. Vanaf mijn veertiende heb ik een jaar of twee aan thai- en kickboks gedaan. Ik vond het keitof. Maar ja, hoe gaat dat: je bent jong en je wilt van alles doen. Ik danste op dat moment ook veel en heb daarvoor gekozen.”

“Bang voor mijn gezicht? Nee, hoor, dat ben ik niet. Natuurlijk weet je dat je op je neus kunt krijgen, maar ik heb mijn neus ooit al eens gebroken en ik weet dat ze die dan gewoon weer rechtzetten. Dat is het einde van de wereld niet. Het is niet dat ik mijn job niet meer kan doen als ik een blauw oog heb. Ja, het zal er minder mooi uitzien op tv, maar ik ben ook maar een mens, hé. Dat kan gebeuren.”