Baby vroeger geboren zodat stervende papa haar nog kon vasthouden: "Ze kust foto's van hem"

door: Redactie
baby
Afbeelding bron: Pixabay

Beccy Flint liet haar dochtertje Harper-May geboren worden en had daar een goede reden voor. Haar man Jamie Hunter was terminaal en wilde zijn dochtertje graag nog vasthouden voor hij stierf.

Het koppel slaagde in het opzet. Harper-May werd vorig jaar in mei geboren en papa Jamie kon haar in zijn armen houden. Amper 2 dagen na haar geboorte verloor hij de strijd tegen kanker.

Beccy blikt in Birmingham Live na 10 maanden terug. "Ik weet niet wat ik gedaan zou hebben als hij was gestorven voor Harper-May was geboren. Nu hebben ze elkaar kunnen ontmoeten en we hebben veel herinneringen en foto's van dat moment."

Beccy had nooit kunnen denken dat haar man twee dagen na de geboorte al zou sterven. "Hij leek OK, maar toen ik de volgende dag thuiskwam, was hij zo verslechterd. Het was alsof hij haar had gezien en gestopt was met vechten, alsof hij had volgehouden om haar te kunnen zien."

Intussen stelt Harper-May het goed. "Ik zie zoveel van Jamie in haar", zegt de mama. "Ze heeft zijn glimlach. Ze kust foto's van hem, het is alsof ze het weet."

Tags