1 dag op Netflix: Fonkelnieuw Noors familiedrama brengt grote geheimen aan het licht

door: WVDS
Midsummer Night Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Zopas, sinds 11 april, is er een gloednieuwe bitterzoete serie op Netflix gekomen. Deze Noorse miniserie begint met een groot geheim dat een moeder en vader aan hun familie wil vertellen. Maar dat is zeker niet het laatste geheim dat het daglicht zal zien in deze serie.

 

Midsummer Night, een nieuwe miniserie op Netflix, toont complexe relaties binnen een grote familie. Liefde, hoop, dromen maar ook verraad, jaloezie, en geheimen zijn thema's die aan bod komen. De serie wordt geleid door een sterrencast uit Noorwegen en Zweden.

Zo bestaat de cast onder meer uit Pernilla August, Dennis Storhøi, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Linn Skåber, Kim Falck en Kadir Talabani. Midsummer Night is gecreëerd en geregisseerd door Per-Olav Sørensen, bekend van Home for Christmas, The Playlist en Quicksand.

Grote openbaringen en gevoelens borrelen op tijdens groots familiefeest in Midsummer Night op Netflix

Midzomer, de langste dag van het jaar. Carina en Johannes nodigen heel de familie uit voor een traditioneel midzomerfeest. Er hangt romantiek in de lucht. Maar het is ook de dag dat Carina en Johannes, na 30 jaar huwelijk, voor hun familie een ingrijpende mededeling hebben. 

Maar elk familielid heeft blijkbaar zo zijn eigen problemen, geheimen, gevoelens. Uit de eerste aflevering blijkt alvast dat de oudste dochter, die verloofd is, blijkbaar niet zo trouw is. De broer van Carina ontdekt al heel snel die dag dat hij ongewild vader gaat worden, wat hij trouwens toevallig ontdekt samen met enkele andere niet-familieleden.

In de Midsummer Night serie onthult het verhaal grote openbaringen en hebben diepgaande gesprekken plaats, wanneer niets verloopt zoals vooraf gepland. Met 5 afleveringen van telkens een half uur ligt het tempo hoog en blijf je heel makkelijk kijken. Laat ons weten wat jij vindt van deze serie!

Tags