Aster Nzeyimana en Lize Feryn hebben belangrijk besluit genomen over hun relatie

door: PMN
Aster Nzeyimana en Lize Feryn
Afbeelding bron: Instagram @lizeferyn

Aster Nzeyimana zien we straks weer op tv. Hij wordt één van de presentatoren in ‘The Voice van Vlaanderen’. Voor Aster wordt het weer een nieuwe uitdaging.

Aster Nzeyimana vormt intussen al vijf jaar een koppel met Lize Feryn. Ze namen ook samen deel aan ‘The Masked Singer’. Sindsdien zijn ze heel populair geworden in Vlaanderen.

Aster en Lize hebben nu een belangrijk besluit genomen over hun relatie. “We willen trouwen en kindjes krijgen”, deelt hij mee in Dag Allemaal. Dat is fantastisch nieuws!

“Ik wil Lize een huwelijksaanzoek doen en op één knie gaan”, licht Aster toe. “Dat heeft niets te maken met rolpatronen. Ik ben de man, jij de vrouw, zo denken wij niet.”

“Lize vindt het gewoon leuk om gevraagd te worden, en ik vind het cool. Als we nog in iets traditioneel zijn is het dat wel. Ik ga het zeker heel romantisch maken, maar ik ben nu aan het vooruitlopen op de feiten.”

“Maar of we nu eerst trouwen of kinderen, dat weet ik ook niet”, zegt Aster. “Dat is nog een kwestie van timing. Ik weet dat we snel kinderen willen.”