Er is onverwacht nieuws over verzoeningsgesprekken tussen Bart De Pauw en zijn slachtoffers

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Bart De Pauw hoopt op een dag weer zijn comeback te maken op televisie. Er zijn heel wat mensen die daar grote voorstander van zijn, maar er zijn er ook anderen.

Volgende week woensdag is er het laatste deel van de documentaire ‘Het proces dat niemand wou’. In die docu doen de slachtoffer van Bart De Pauw hun verhaal. Ze leggen uit op welke manier hij hen stalkte.

Er zijn de voorbije week ook berichten geweest dat er verzoeningsgesprekken plaatsvinden tussen Bart en zijn slachtoffer. Dag Allemaal heeft daar meer nieuws over.

‘De kansen op eerherstel voor Bart zijn ongeveer zo groot als in de nasleep van z’n vonnis'

‘De verzoeningsgesprekken, waarvoor contacten werden gelegd met advocaat Christine Mussche, die de slachtoffers verdedigt, zijn zelfs nooit opgestart’, staat er lezen. ‘Op het einde van de rit is er vooral van enige vooruitgang weinig sprake.’

De documentaire doet Bart natuurlijk ook geen deugd. Dat zal sporen nalaten. ‘De kansen op eerherstel voor Bart zijn ongeveer zo groot als in de nasleep van z’n vonnis. De hakken staan in het zand, de messen zijn opnieuw geslepen.’