Geweldige film met Julia Roberts en Jude Law staat gewoon op Netflix

door: WVDS
Closer Netflix film
Afbeelding bron: YouTube

Een briljante film over liefde, passie, eenzaamheid en bedrog, met top-acteurs zoals Julia Roberts, Jude Law en Natalie Portman, is gewoon te zien op Netflix.

 

Dit romantisch drama, doordrenkt met een erotische tint, is een verborgen schat op Netflix die we graag nog een keer onder de aandacht brengen.

Closer brengt passie rauw in beeld, in al zijn facetten van aantrekken en afstoten

In Closer raken de levens van Daniel, Alice, Anna en Larry op een bijna onwerkelijke manier met elkaar verweven. Passie leidt hen tot het huwelijk, maar ontrouw en aantrekking drijven de koppels ook weer uit elkaar.

Complexe liefdesgevoelens worden uitgelicht, maar daarnaast worden gevoelens soms doelbewust gebruikt om de liefdesrivalen te slim af te zijn. De chemie in deze film blijft je heel lang bij.

Kijkers strooien met complimenten na het bekijken: "Een van mijn favoriete films aller tijden. Zo rauw en prachtig gedaan".

"Closer liet me kennismaken met de muziek van Damien Rice. Wat de film betreft, herinner ik me dat hij verwarrend, verontrustend en toch goed was. Je moet kijken om dat te begrijpen."

"De brutale eerlijkheid van deze film zal voor mij nooit vervagen. Om de paar jaar kijk ik hem opnieuw en begrijp ik er meer van, en hij blijft maar met je meegroeien.”

"Complex liefdesverhaal, maar een meesterwerk. De acteurs hebben alles waargemaakt! Bravo! Staande ovatie!"

De acteerprestaties in de film zijn inderdaad van topklasse. De film heeft zelfs twee Golden Globes (Owen en Portman), een BAFTA Award (Owen) en een National Board of Review Award voor Owen, Portman, Jude Law en Julia Roberts samen mogen ontvangen.

Tags film